Dé trimsalon voor uw  kat, hond, konijn of cavia.

Werkwijze in de trimsalon


katten

Alle katten zijn bij mij in de trimsalon welkom! Het maakt niet uit of ze een lange of korte vacht hebben, vervilt zijn en van alle leeftijden. Er zijn zoveel verschillende katten tegenwoordig en al deze vachten vragen een goede verzorging.

Ook oudere katten die last hebben van artrose of zichzelf niet meer goed kunnen wassen, kunnen bij mij terecht. De behandeling word aangepast aan hun behoeften.Langharige katten kunnen minder last krijgen van haarballen.

Zonder narcose trimmen

De katten in mijn trimsalon worden zonder narcose behandeld. Angstige katten krijgen extra aandacht  en zorg om ze op deze manier te leren dat een bezoekje aan de trimsalon helemaal niet zo erg is en dat ze uiteindelijk veel minder angstig worden.

Welzijn

Het welzijn van uw kat staat tijdens de trimbeurt voorop. U kan zich voorstellen dat sommige dieren de trimsalon erg spannend vinden, en zich moeilijk laten trimmen. In dat geval zoek ik naar een goede diervriendelijk oplossing om de behandeling toch af te maken. Dat betekend dat de behandeling soms in twee keer gedaan moet worden. Door de behandeling in twee keer te doen kan uw kat dan eerst thuis weer helemaal tot rust komen. Na ongeveer een week kan de behandeling hervat worden.                                                                                                                                                                  

Honden

De behandelingen zijn voor elke hond anders, dit hangt af van het ras en wat u als eigenaar wil. Voor de oudere hond wordt de behandeling aangepast aan zijn of haar behoefte.

Elke hond wordt 2 keer gewassen met een shampoo die aansluit op de vacht van uw hond, daarna worden ze behandeld met een arganolie cremespoeling. Hierna wordt hij of zij gedroogd en in model gebracht. 


Konijnen en cavia's

Konijnen en cavia's trim ik zo stress vrij mogelijk. Dit hangt af van de conditie van de vacht en wat het dier toelaat. Het liefst worden konijnen niet geschoren, dit kan de normale vachtgroei verstoren.

E-mailen
Bellen
Map
Info